2021 NECO TIMETABLE


Welcome To Www.ExamWeapon.Com


Free NABTEB-PHYSICS Answers Click On Our Answer Page Below And Enter The Pin: "PIN 5555"



home
Home
home
JAMB
home
WAEC
home
NECO
home
NABTEB

 


Click Here To View Our 2021 WAEC And NECO Daily Subscription Price List


Click Here To Join Our Official 2021 JAMB/WAEC/NECO WhatsApp Group


Hurry Up And Subscribe To Us And Save Yourself From Hungry Scammers Out There.If You're Interested In Our 2021 JAMB Midnight Questions And Answers Simply

CLICK HERE NOW


2021-MIDNIGHT JAMB-CBT/TRAINING-ANSWER-BEFORE-EXAM

PAYMENT START NOW TO JOIN THE VIPS. OUR PRICE WILL INCREASE SOON TO NORMAL PRICE We Will Start Collecting High Price Rush And Pay Now.


PRICE LIST FOR- 2021-JAMB-CBT-Mid-Night-Answers-Supplies]

(i) All Subjects+All Exam Date And Time;+WhatsApp+Question) [Bonus!!]

40,000 MTN-CARD


(ii) 4 Subject Normal Packages[Bonus!!]

4,000 MTN-CARD

(iii) VIP 4 Subjects+Questions+WhatsApp+Email Extracting[Bonus!!]

10,000 MTN-CARD


DURING PAYMENT

SEND THE FOLLOWING TO

08140542181

Only


(i)MTN-CARD
(ii)FULL NAMES
(iii)JAMB REG (WRITE AWAITING IF YOU ARE YET TO REGISTER)
(iv)DATE AND TIME (WE SHALL REQUEST FOR IT WHEN IS TIME)
(v)PHONE NUMBER
(vi)SUBJECT
(vii)AMOUNT
(viii)EMAIL
TO The Number Below-

08140542181

Only

With a Short text "I Paid for 1st Method" Send To

08140542181

ONLY.


2021-JAMB-CBT-RUNS-METHOD AND FORMAT+PACKAGES OF SUBSCRIPTION


(i) VIP 4 SUBJECT: Limit Of 250 Above For This Package. You Will Get Your Exact Jamb Question And Answers 6hours Before Your Exam Date And Time We Will Use Your Jamb Reg To Extract Your Questions....100% Full Treatment You Will Be Given Link For Practice Will Be Made Available For You And We Shall Specialist On Your Center Positioning.

(ii) 4 Subject Normal: Limit Of 210 Above For This Package. You Will Get Your Package 4 Hours On Your Inbox Only We Shall Be Needing Your Jamb Reg Also To Extract Your Question And Answer.

Once Again Don't Be Deceived By Other Site Or WhatsApp People Promising You. They Will Give You Fake Or Late Runs Or Answers. So Act Wise And Follow Our Advice. Pay To Us For Safe And HIGH Grade LIMITED 260 ABOVE.


Important Info On 2021 JAMB-CBT:

100% Refund If 2021 JAMB-CBT Is Not Delivered To Your TasTe And Satisfaction. 100% Assurance And Authentication Of You Getting Your Question And Answers In The Night. Don't Panic We Never Fail To Our Promise. Give It A Try And Enjoy Our Service. Once Again Dont Be Deceived By Other Site Or WhatsApp People Or Groups Promising And Telling Stories They will give you Fake Or Late Answers. For Your Own Good Kindly Subscribe To Us For 100% Assurance.


2021 NECO NIGHT SUPPLY RUNS

Note; Paying In Bulk Is Cheaper Than Daily Payments. Payments are Done Now Through Bank. Be Wise And Act Smart. NOTE: Price Will Increase Soon Pay Now The Earlier The Better.CLICK HERE TO MESSAGE AND CHAT MR.ADMIN ON WHATTAP


PRICE LIST FOR 2021 NECO MID-NIGHT ANSWERS SUPPLIES]

(i)For SCHOOLS, Groups/Others All Subject Direct Inbox As Sms And WhatsApp Package + Question paper):

₦50,000


(ii)All Subject Password And Link Only Per Student:

₦18,000


(iii)9/8/7 Subject + Practicals Password And Link Only:

₦8,500

CLICK HERE TO MESSAGE AND CHAT MR.ADMIN ON WHATTAP

(iV)9/8/7 Subject + Practicals WhattApp,Password/Link For VIP Only:

₦10,000


How To Pay/Subscribe To Our 2020-NECO-Mid-Night-Before-Exam.

Payment Through Bank Only.
Text “I Need Bank Details” To

08140542181


AFTER PAYMENT

SEND THE FOLLOWING TO

08140542181

Only CLICK HERE TO MESSAGE AND CHAT MR.ADMIN ON WHATTAP

(i)Depositor’s/Transfers Name
(ii)Amount Paid
(iii) Your Subjects
(iv) Your Phone number
Send TO The Number Below-

08140542181
09053646545

Only


Payment Through MTN-CARD Only.

WHEN PAYMENT SEND THE FOLLOWING TO

08140542181

Only CLICK HERE TO MESSAGE AND CHAT MR.ADMIN ON WHATTAP

(i)MTN-CARD
(ii)PHONE NUMBER
(iii)SUBJECT
(iv)AMOUNT OF CARD.
Send TO The Number Below-

08140542181
08140542181

Only


IMPORTANT INFO ON 2021 NECO:

100% Refund If 2021 NECO Is Not Delivered To Your TasTe And Satisfaction. 100% Assurance Of That Don't Panic We Never Fail To Our Promise. Give It A Try And Enjoy Our Service. Once Again Dont Be Deceived By Other Site Or WhatsApp People Or Groups Promising And Telling Stories They will give you Fake Or Late Answers. For Your Own Good Kindly Subscribe To Us For 100% Assurance. CLICK HERE TO MESSAGE AND CHAT MR.ADMIN ON WHATTAP


2021 JAMB: Physics Yearly Repeated Top 40 Questions And Answers

2021 JAMB: Physics Yearly Repeated Top 40 Questions And Answers

1 :- the velocity ratio of an inclined plane is CORRECT ANSWER = 1/sinQ

2 :- where must an object be placed in front of the concave mirror so that the image will formed between the centre of curvature and the focus CORRECT ANSWER = beyond the centre 3 :- optical instruments do NOT employ the principle of linear magnification in their operations rather they use CORRECT ANSWER = angular magnification

4 :- the force of attraction between two masses m1 and m2 separated at a distance 2r is given as CORRECT ANSWER = Gm1 m2/4r2

5 :- the condition for resonance to occur in an R-L-C serves circuit is CORRECT ANSWER = W0 = 1/Lc 6 :- calculate the work done if a force of 10N applied at an angle of 30 0 to the horizontal moves the body through a distance of 0.05m CORRECT ANSWER = 0.25 {3 J

7 :- the expression for electric potential (V) is CORRECT ANSWER = (q / 4Er)

8 :- a solid weighs 10.5N in air and weighs 5.5N when immersed in a liquid of density 900kgm-3, calculate the volume of the solid CORRECT ANSWER = 5.56 x 10 -4 m 3

9 :- during dispersion, colours of light CORRECT ANSWER = travel at different speeds 10 :- cobvert 180 0F to 0C CORRECT ANSWER = 82 0C

11 :- the bean balance is used to measure CORRECT ANSWER = mass

12 :- the diagram above represents four identical beaker of water with some droplet of a blue colour pigment. Which of them will have a faster rate of diffusion? CORRECT ANSWER = beaker IV

13 :- a thick glass tumbler cracks when hot water is pour into it because of CORRECT ANSWER = uneven expansion

14 :- the point M in the diagram above is in stable equilibrium with CORRECT ANSWER = minimum potention energy 15 :- the charge stored by a 5F capacitor connected to a potential difference of 40V is CORRECT ANSWER = 200C

16 :- the dissociation of salt solution and acids into ions is known as CORRECT ANSWER = electroysis

17 :- the resultant of two parallel forces acting in the same direction applied to a block of wood will be CORRECT ANSWER = maximum

18 :- from the above the induced e.m.f depends on CORRECT ANSWER = I, II and III 19 :- how much current does a 120W light bulb draw when connected to a voltage of 240? CORRECT ANSWER = 0.5A

20 :- from the above diagram the effective resistance between P and Q is CORRECT ANSWER = 4.33n

21 :- a semi-conductor with rqual numver of holes and electron is known as CORRECT ANSWER = intrinsic semi-conductor

22 :- which of the following is CORRECT about the motion of a simple pendulum? CORRECT ANSWER = potention energy is maximum at the extremes

23 :- in the vibration of stretched strings, the frequency F and the tension T are related by CORRECT ANSWER = f & square root T) 24 :- from the diagram above, the pressure acting on the trapped air is CORRECT ANSWER = H mmHg

25 :- light energy E is expressed as CORRECT ANSWER = E = hf

26 :- the ejection of electron from the surface of a CORRECT ANSWER = thermianic emission

27 :- where does refraction take place? CORRECT ANSWER = at the boundary between

28 :- ten 6V cells connected in parallel will give an effective e.m.f of CORRECT ANSWER = 6V 29 :- vavpour is said to be saturated when CORRECT ANSWER = in a dynamic equilibrium

30 :- a lagged calculator is suitable for measuring heat energy because it CORRECT ANSWER = prevents heat loss and gain

31 :- a wire carries a current of 3.0A with a magnetic field 2.0T at an angle of 30 0. calculate the force on a segment of wire 0.5m CORRECT ANSWER = 1.5N

32 :- which method of heat transfer is electro-mamgnetic in nature? CORRECT ANSWER = radiation

33 :- a light of 6.22eV is incident on a cadmium surface. If a stopping voltage of 2.15eV is required to reduce the photocurrent to zero, calculate the work function of cadmium CORRECT ANSWER = 34 :- from the digram above, calculate F CORRECT ANSWER = 60.00N

35 :- which of the folowing exhibits a wave motion? CORRECT ANSWER = a plucked stretched s tring

36 :- a stone weighs W1 Newton in air W2 Newton in water. The relative density of the stone is CORRECT ANSWER = W1/(W1-W2)

37 :- why do pressure pots cook food faster than other conventional pots? CORRECT ANSWER = its higher pressure

38 :- a spring of length 0.06m is acted upon by a force of 2N creating an extension of 0.02m. What would be the length when the applied force is increased by 8N? CORRECT ANSWER = 0.14m

39 :- when a bar magnet is suspended freely in the earth’s magnetic field, it will point to CORRECT ANSWER = north – south direction 40 :- the point where a ball moving in a viscous liquid start to move with uniform velocity is CORRECT ANSWER = terminal velocity

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post